måndag 18 juli 2011

Drar till fjälls under rapportfloden

Dags för den årliga fjällvandringen. Denna gång tio dagar i Sareks härliga vildmark. Telefontäckningen är svag och vi passerar nästan inga fjällstationer så det blir minimal kontakt med omvärlden och ett litet sommaruppehåll på bloggen.

Under tiden rapporterar nio av mina innehav Q2:


(baserat på 2010)
Coca-Cola 19-jul
Novartis 19-jul
Handelsbanken 20-jul
J&J 20-jul
Telia 20-jul
Exelon 22-jul
PM 22-jul
Exxon                               29-jul
Total                                 29-jul

Jag brukar ligga och lura i vassen under rapportdatum och köpa aktier som faller omotiverat mycket. Om någon av rapporterna ovan gör Mr Market besviken tycker jag det kan vara ett gott läge att öka (undantag är för mig KO som ser fullvärderad ut och SHB som inte längre når mina ingångskriterier).

Portföljupdate baserat på stängningskurs i fredags:
Klicka för förstoring

Jag är tillbaka om cirkus tio dagar. See you later!

3 kommentarer:

  1. ha det gott i fjällen

    SvaraRadera
  2. Vad har hänt med SHB som gör att de inte längre når dina kriterier?

    SvaraRadera
  3. Det ar inte SHB som förändrats utan det är jag skalv som inte känner mig bekväm med finans längre, se kommentar i portföljbeskribningen

    SvaraRadera