fredag 23 december 2016

hyvlar positionen i kursraketen mcg

Sedan jag skrev om MCG i slutet av september har kursen rusat hela 120%. MCG har fått ett uppkøpsanbud på 1,2NOK per aktie fast det meste av kursrusningen skedde veckorna innan budet blev offentligt.

Børsværdet ligger numera i linje med mitt estimerade værde (som inte ændrats sedan september). Jag hyvlar positionen från 11 till 6% då jag inte vill ha før stor andel i detta bolag med tanke på høg osækerhet.

2016 ser før øvrigt ut att bli ett rekordår før defensiven med avkastning øver 30%. Bland annat har den gamla surdegen Tropicana Entertainment uppværderats 100% trots nyhetstorka. I børjan av januari kommer ett inlægg kring portføljens avkastning sedan 2011. Historiken blir dock riktigt intressant først øver en hel investeringscykel, dvs inklusive både upp- och nedgångstider.

God jul och gott nytt år!

4 kommentarer:

 1. GEOEX Limited har lagt inn bud på selskapet med pris 1.20 NOK.

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack før kommentar det hade jag lyckats missa.

   Radera
 2. De har fått ett bud på sig idag på 1.2 NOK...

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack før kommentar det hade jag lyckats missa.

   Radera